دوره آموزش باریستا و بارتندری (با مدرک بین المللی)

هدف از دوره آموزشی باریستا، تسلط کامل هنرجو به انواع قهوه و نژادهای آن می باشد. همچنین هنرجو آموزش کامل کار کردن با تمامی دستگاه های کافه، شامل ماشین اسپرسو، آسیاب های کنار دستگاهی و بویلر و استیم و… را میبیند. سپس هنرجو به آماده سازی و سرو تمامی آیتم های گرم منو یک کافه شامل انواع اسپرسو، موکا، لته، آرت، کاپوچینو و… را آموزش میبیند و همچنین در منو سرد و آیس ها نیز هنرجو به آیس لته، آیس موکا، آیس چاکلت، آیس کارامل و… مسلط میگردد. به همراه دوره باریستا دوره بارتندری برگزار می شود که هنرجو به انواع نوشیدنی های سرد کافه ای مسلط می شود. همچنین هنرجو آموزش کامل کار کردن با تمامی دستگاه ها و وسایل تخصصی آماده سازی آیتم های بار سرد را نیز فرا میگیرد. سپس هنرجو به آماده سازی و سرو تمامی آیتم های سرد منو یک کافه شامل انواع شیک ها، اسموتی ها، ماکتیل ها، سروپ شخصی و دست ساز، دتاکس ها، گارنیش های روز دنیا و… مسلط میگردد. این دوره آموزشی، ویژه بازار کار هست و هنرجو بعد از دوره آموزشی میتواند به عنوان یک بارتندر حرفه ای وارد بازار کار شود.

توانایی شما پس از دوره

شما پس از دوره یاد میگیرید:

  • آموزش مدیریت کافی شاپ
  • آشنایی با تجهیزات و نحوه کار و نگهداری
  • چیدمان محیط کار
  • تاریخچه قهوه
  • دان شناسی
  • فرآوری و برشته کاری
  • کاپینگ و سنسوری
  • شیر و فوم شیر
  • منوی کامل قهوه
  • پیچر شناسی
  • کاپ شناسی
  • مبانی و مفاهیم لته آرت
  • اجرای طرح های اصلی و…
  • تعریف بارتندر
  • میکسولوژی
  • متد ها و تکنیک ها
  • ابزار شناسی
  • معرفی انواع لیوان های بار
  • اصول و تعاریف گارنیش
  • شناخت انواع نوشیدنی سرد
  • نوشیدنی محلی (Local Drink)
  • اصول یخ سازی و تاثیرات یخ
  • روش های تهیه یخ کریستالی
  • اصول سیروپ سازی
  • رنگ شناسی و ترکیب رنگ
  • حرکت نمایشی (ّFeller)

دوره باریستا و بارتندری برای چه کسانی مفید است؟

  • کسانی که قصد دارند مسیر شغلی جدیدی به عنوان باریستا و بارتندری انتخاب کنند و یا در این امر ارتقا یابند.
  • افرادی که قصد دارند کافه‌ای را راه اندازی کنند.
  • دوستانی که می‌خواهند در خانه از خانواده یا دوستان‌شان با قهوه و نوشیدنی پذیرایی کنند.
  • عزیزانی که می‌خواهند مهاجرت کنند و علاقه دارند تا در کافه‌های کشور مقصد کار کنند.
  • برای علاقه‌مندانی که تمایل دارند به باریستایی و بارتندری  تسلط داشته باشند تا وقتی یک قهوه یا نوشیدنی در کافه‌ای را سفارش می‌دهند بدانند که چه می‌نوشند.

چه کسانی می‌توانند در دوره های آموزشی باریستا و بارتندری شرکت کنند؟

این پیش‌فرض برای بسیاری وجود دارد که یادگیری باریستا و بارتندری باید کار خیلی سختی باشد. واقعیت این است که برای یادگیری بار گرم و سرد نیازی نیست که خیلی سختی بکشید. برای شرکت در دوره بارتندری صرفاً «علاقه و اشتیاق» لازم است.

آیا در پایان دوره مدرک هم می‌دهید؟

مهم‌ترین مدرکی که از دوره باریستا و بارتندری با خودتان می‌توانید ببرید مهارتی است که آموختید. با این حال هنرجویانی که علاقه‌مند به دریافت مدرک هستند می‌توانند پس از پایان دوره آموزش باریستا ، مدرک بین المللی معتبر دریافت کنید

  • گواهینامه پایان دوره فرهنگ دم
  • مدرک بین‌المللی باریستا و بارتندری به زبان انگلیسی

ثبت نام دوره حضوری (خصوصی)

آموزش به زبان ساده و گام به گام به صورت تضمینی

آموزش با تجهیزات و متد های روز دنیا

برگزاری دوره در محیط کافه و آموزشگاهی

12 ساعت دوره حرفه ای طبق استاندارد SCA

ارائه گواهینامه بین المللی

آموزش مدیریت کافی شاپ

مشاوره جهت اصول منو نویسی

قیمت گذاری و چیدمان محل کار

در 4 جلسه به صورت فشرده

پشتیبانی از آموزش تا ورود به بازار کار

تمامی دوره ها به صورت خصوصی برگزار می شود

قیمت دوره

12.000.000 تومان

با تخفیف ویژه

8.000.000 تومان

ثبت نام دوره آنلاین

آموزش به زبان ساده و گام به گام به صورت تضمینی

آموزش با تجهیزات و متد های روز دنیا

دوره حرفه ای طبق استاندارد SCA

ارائه گواهینامه بین المللی

آموزش مدیریت کافی شاپ

مشاوره جهت اصول منو نویسی

قیمت گذاری و چیدمان محل کار

تمامی ویدیو ها در محیط کافه ضبط شده

تصویر و صدا با کیفیت بالا

پشتیبانی از آموزش تا ورود به بازار کار

ارتباط مستقیم با استاد

قیمت دوره

9.000.000 تومان

با تخفیف ویژه

6.000.000 تومان